Mega skúsenosť s BreastExtra +

V mytologickom Grécku býval jeden Narcis. Bol to sympatický mladý muž, ktorý odmietal všeeetky potenciálne nápadníčky a dopadlo to tak, že zazrel svoj obraz vo vode a zamiloval sa do seba. No zbohom - poviete si. Ale čo iné žijeme dnes my ak nie narcizmus?  Všade zúri a vládne kult tela. Všetci sú krásni a príťažliví a mladí ľudia pripisujú svojmu vzhľadu väčší význam ako ich rodičia a prarodičia. Určite to súvisí aj s dopytom spoločnosti po krásnych a dokonalých ľuďoch, múdrych, svalnatých, prsnatých, šikovných, štíhlych, vlasatých a vitálnych ale pritom pokorných a multifunkčných a usmiatych a tak ďalej.
Očakávania spoločnosti sa snažíme plniť v podstate my všetci. Dokonalé a krásne bábiky na sociálnych sieťach určujú trendy a preferencie vo všetkých  oblastiach života – od modelu rodiny až po model tvaru nechtov a zahustenia mihalníc.
A viete čo? Je to v podstate jedno. Netreba sa zamýšľať nad podstatou vždy a všade – nie všetko treba analyzovať. Stačí jednoducho žiť. A nech žije každý tak, ako mu pasuje. Každá z nás má iné hodnoty a iné priority a iné možnosti. Čo je však nesporné, každá sa chceme páčiť – je to v ženách geneticky zakódované :) . Skúšame rôzne možnosti akého - takého vylepšenia tela i duše a stretávame sa pri tom s väčším či menším úspechom. Geneticky zakódované máme i to, že väčšina žien „rieši“ svoje poprsie. Schválne – koľko žien je spokojných so svojím poprsím? Sú pekné prsia darom, alebo všetko spočíva v správnej starostlivosti? Máloktorá z nás si totiž uvedomuje, že pri každodennej starostlivosti o pleť tváre svojmu poprsiu nevenujeme zvláštnu, alebo takmer žiadnu starostlivosť, hoci by to malo byť pravidlom.
Nie každému príroda nadelila krásne a veľké prsia. Mnohé ženy preto hľadajú alternatívne riešenia, ktoré by im s týmto problémom pomohli. Ako jedno z riešení sa núkajú tabletky, ktorých účinok sa spája so zväčšením pŕs, poprípade s ich spevnením.

 
Unikát zvaBreastExtra +
BreastExtra + je výživový doplnok, ktorý sľubuje zväčšenie a spevnenie pŕs. Medzi ženami je veľmi populárny, takže na test som sa naozaj tešila a čakala pozitívne výsledky. Presvedčil ma aj fakt, že ide o 100% prírodné prípravok. Produkt sa objednáva na stránke https://www.megaprsia.sk/, ale dá sa tiež kúpiť aj v niektorých lekárňach.


 Pri čítaní z l o ž e n i a  nachádzam najmä:
 
Jam čínsky je rastlina, ktorá svojím účinky prispieva k rovnováhe ženských pohlavných hormónov. Používala sa už v starej čínskej medicíne pre svoju schopnosť dodávať telu fytoestrogény. Navyše podporuje prekrvenie v oblasti hrudníka, čím prichádza k zlepšeniu prenosu živín do pŕs. Jam čínsky podporuje činnosť žľazy s vnútornou sekrécie a pomáha zvýšiť hladinu látok potrebných na výrazný rast pŕs.
Fenikel sa už po stáročia využíva ako sexuálny stimulant a afrodiziakum. Fenikel sa využíva ako prírodný prostriedok na úpravu hormonálnej rovnováhy. Môže navyše pomáhať pri bolestivej menštruácii a tiež pri bolestiach hlavy spojených s menštruáciou. Extrakt z tejto rastliny tiež normalizuje hladinu cukru v krvi a prináša celkový pocit telesnej pohody.
Angelika čínska stimuluje produkciu estrogénu a normalizuje ženský reprodukčný a hormonálny systém. Obsahuje niekoľko dôležitých látok, ktoré pomáhajú pri problémoch spojených s menštruáciou a taktiež s menopauzou. Vďaka tomu, že dokáže výrazne ovplyvniť produkciu estrogénu, v spolupráci s ostatnými zložkami účinne pôsobí pri zväčšení pŕs.
Serenoa plazivá je látka, ktorá pomáha pri udržiavaní optimálnej hladiny hormónov v organizme, čo je nevyhnutné pre ideálny vývoj a rast poprsia. Serenoa plazivá pozitívne ovplyvňuje činnosť reprodukčných orgánov a vďaka obsahu prolaktínu zvyšuje frekvenciu delenie buniek v prsných žľazách, čím napomáha ich zväčšeniu. Zaujímavosťou je, že účinkuje aj ako afrodiziakum a má priaznivé účinky na psychiku.
Fenugreek (alebo Senovka grécka) je výdatným zdrojom fytoestrogénov, flavonoidov a saponínov. Výťažky z tejto rastliny sú známe svojou schopnosťou stimulovať tvorbu materského mlieka u dojčiacich žien, ale najmä tým, že podporujú nárast prsníkov. Fenugreek podporuje metabolizmus tukov a tak udržuje vašu štíhlu líniu.
Kolagén tvorí až 75% tkaniva pokožky. Už po 25. roku života sa obsah kolagénu v pokožke znižuje každoročne o 1,5%. Tento pokles sa najčastejšie začne prejavovať tam, kde je pokožka najjemnejšia, teda na poprsí. Preto je dopĺňanie kolagénu potrebné pre zachovanie zdravej, pružnej a hebkej pokožky.
Sójové izoflavonoidy sú najvýznamnejšie fytoestrogény. Potláčajú nežiadúce estrogénové aktivity, vďaka čomu sa podieľajú na znižovaní výskytu nádorov súvisiacich s hladinou estrogénu (rakovina prsníka, rakovina maternice). Viažu sa vo veľkej miere na estrogénové receptory priamo v tkanivách pŕs, čím spôsobujú ich nárast a spevnenie.

Použitie
Veľmi dôležité je zaviesť si v užívaní tohto výživového doplnku pravidelnosť. Užívala som 2x denne 2 kapsuly. Spočiatku mi bolo po užití trošku ťažko od žalúdka, ale postupne som si  zvykla na to, aby som kapsuly užila počas jedenia a zapila dostatočným množstvom vody. Tiež som sa snažila jesť rozumnejšie ako doposiaľ J - to znamená  jesť viac nutrične hodnotnú stravu a to najmä dostatok bielkovín. Nastavila som si aj dovtedy zanedbávaný pitný režim – príjem tekutín bol približne 2 litre denne. A aby bola celá kúra s BreastExtra + ako sa patrí, denne som cvičila odporúčané cviky: https://www.megaprsia.sk/cviky-na-zvacsenie-poprsia/.

 
Účinok
Výsledok sa naozaj dostavil po cca 10 dňoch a nekonečne milo ma prekvapil, poprsie bolo už na pohľad väčšie a hlavne na dotyk pružnejšie /aj keď ja som rozdiel videla už tuším po troch užitiach :)/. Pokožka dekoltu sa krásne zjemnila a vypla a dekolt pôsobil čím ďalej šťavnatejšie. Celkovo sa mi zlepšila kvalita pleti a pokožky a kvalita vlasov. Keď si ešte raz prečítate zloženie, v podstate tomu ani nemohlo byť inak. Kvalitka z namiešaných byliniek sa proste prejavila.
Ja som výživový doplnok BreastExtra + užívala niečo cez dvadsať dní. Bola som veľmi motivovaná a disciplinovaná a tešilo ma, keď som videla zmeny na poprsí čím ďalej tým viac. Už počas tejto doby som sa presvedčila  o perfektných účinkoch, ktoré ma prekvapili a samozrejme nadchli. Výrobca odporúča cca trojmesačnú intenzívnu kúru. U tohto produktu platí systém množstevnostnej zľavy , a teda nákupom viacerých balení získate viacero zliav, ako na cene balenia, tak i na poštovnom. Okrem toho si je výrobca istý kvalitou produktu a preto ponúka garanciu vrátenia peňazí, ak nebudete z akéhokoľvek dôvodu s produktom spokojné. Bližšie informácie nájdete na https://www.megaprsia.sk/prirodne-tabletky-na-prsia/.
Po trojmesačnej intenzívnej kúre odporúča výrobca tzv. udržiavacie užívanie – 2 x týždenne 4 kapsuly denne. Akby ste totoudržiavacie užívanie nedodržali, dosiahnuté výsledky by sa časom stratili.
O kvalite produktu svedčí aj fakt, že BreastExtra + bol za rok 2017 víťazom testov - bol ocenený jako najvýkonnejší produkt na zväčšenie pŕs a stal sa TOP produkt roku 2017.
Ak teda hľadáte riešenie a cestu ako mať väčšie, pevnejšie a krajšie vytvarované poprsie, tak  vďaka  výživovému doplnku BreastEXTRA+ to skutočne môžete dosiahnuť. Objednáte na https://www.megaprsia.sk/prirodne-tabletky-na-prsia/ a tešíte sa na výsledok J




 


Komentáre

Obľúbené príspevky